قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو

احتمالاً اسید سیتریک را دیده‌اید که روی برچسب مواد یک قوطی نوشابه یا بسته‌بندی تنقلات ذکر شده است – و به نظر ماده‌ای است که به جای آشپزخانه متعلق به یک آزمایشگاه شیمی است. درست است، پودر مشتق شده از مرکبات به عنوان نگهدارنده و امولسیفایر استفاده می شود، اما آشپزی خانگی با اسید سیتریک ایده خوبی است.

تصویر ممکن است موارد زیر را شامل شود: ‏‏گیاه‏، ‏کوزه‏ و ‏‏غذا‏‏
چگونه می توان مدت ها پس از پایان فصل هلو از هلو تازه لذت برد
برای شروع، می توانید از آن در هنگام کنسرو کنسروهای میوه (همان روشی که از آب لیمو استفاده می شود، برای پایین آوردن PH به سطح ایمن برای نگهداری) یا تمیز کردن قهوه ساز خودکار خود استفاده کنید. در حالی که اسید سیتریک عملکردهای مفید زیادی در خارج از پخت و پز خانگی دارد، اما منبع مخفی لذیذی نیز به شمار می رود – در نهایت، فقط یک اسید مستقیم است. اسید یکی از عناصر اصلی طعم‌های متعادل (در کنار طعم‌های شیرین، شور، تلخ و اومامی) است، بنابراین در هر غذایی به نوعی ضروری است. اوه، و اسید سیتریک نیز می تواند غذای شما را بهتر جلوه دهد. در اینجا نحوه استفاده از اسید سیتریک در آشپزخانه آورده شده است:

ظاهر غذا را تازه نگه دارید
بسیاری از میوه های بریده شده، مانند سیب یا آووکادو، پس از مدتی بیرون نشستن، اکسیده شده و قهوه ای می شوند. احتمالاً شنیده‌اید که لیمو یا لیموترش را روی میوه‌ها برای جلوگیری از اکسید شدن بمالید – اما اسید سیتریک ترفند سطح بعدی است که مورد علاقه متخصصان غذا است. رودا، مدیر غذای اپی، می‌گوید: «اگر بخواهم محصولاتی مانند سیب و آووکادو را برای دوربین کاملاً تازه نگه دارم، مخلوطی از اسید سیتریک و آب درست می‌کنم و آن را روی دو طرف میوه می‌زنم تا قهوه‌ای نشوند. ”

حتی اگر با محصول خود یک عکاسی کامل انجام نمی‌دهید، اسید سیتریک می‌تواند زمانی مفید باشد که مثلاً در حال درست کردن گواکاموله برای جمعیت هستید و نمی‌خواهید زمانی که منتظر مهمانان هستید قهوه‌ای شود. حفاری کنید – یا گواک خود را با آب لیموترش خیس کنید. یا اگر بچه‌هایتان کمی حساس هستند (یا شما کمی عصبی هستید)، برش‌های سیب‌شان را قبل از بسته‌بندی برای میان‌وعده، با کمی پودر بپاشید.

بهترین دستور غذای گواکاموله در یک کاسه سبز رنگ که روی آن را گشنیز تازه گذاشته شده است. کنارش یک کاسه چیپس تورتیلا و…
Guacamole آسان
این دستور غذا را دریافت کنید
با آن پنیر درست کنید
فقط 1/2 قاشق چایخوری اسید سیتریک (حل شده در 2 قاشق غذاخوری آب) را می توان جایگزین 2 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه در هنگام تهیه پنیرهای تازه مانند ریکوتا یا پنیر (پنیر خوشمزه ای که در هزاران غذای هندی یافت می شود) شود. به همین دلیل، اسید سیتریک، با نام مستعار «نمک ترش» را در بسیاری از خواربارفروشی های هند پیدا خواهید کرد. اسید سیتریک نسبت به آب لیمو از نظر pH سازگارتر است، بنابراین هنگام تهیه پنیر، می تواند تعادل اسیدی کامل را تضمین کند، در حالی که طعم لیمو یا سرکه به آن اضافه نمی کند.

ریکوتا در یک پارچه پنیر.
ریکوتا خانگی تازه
این دستور غذا را دریافت کنید
یک ضربه به غذاهای غنی اضافه کنید
متیو زوراس، سردبیر ارشد MUNCHIES، نیز از طرفداران پر و پا قرص آشپزی با اسید سیتریک است: «من زمانی از آن استفاده می‌کنم که می‌خواهم مقداری طعم به ظرف اضافه کنم، اما مایع اضافی نداشته باشم، مانند آمپر کردن اسید در یک کشک لیموی غلیظ یا کره مرکب، یا زمانی که من مالش خشک و مخلوط ادویه درست می کنم. اسید سیتریک همچنین می‌تواند تقریباً در هر ظرفی برای افزودن اسید بدون افزودن مایع (از سرکه یا آب لیمو) یا طعم‌های قوی به غیر از اسیدیته استفاده شود.

در این موضوع، آشپزهای خانگی نحوه استفاده از اسید سیتریک یا “نمک ترش” را در آشپزی خود به اشتراک می گذارند – مادران بسیاری از آشپزها از مقداری از آن در سوپ ها استفاده می کردند، مانند گل گاوزبان (در این دستور غذا به جای سرکه شراب قرمز استفاده می شود) و سوپ گوجه فرنگی، برای متعادل کردن طعم ها. آشپزهای خانگی نیز از آن در رول های کلم استفاده کرده اند و با نمک برای لبه زدن مارگاریتای اضافی استفاده می کنند. حتی می‌توانید نصف قاشق چای‌خوری اسید سیتریک را در دستور پخت نان‌های خمیر ترش اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود.

مشاهده تصویر منبع

قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو

قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو می تواند متغیر باشد. قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو در سراسر دنیا متفاوت است. قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو را از شرکت ما بخواهید. کارشناسان ما قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو را به شما اطلاع می دهند. قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو در سراسر جهان روبه رشد می باشد.

اشتراک در
دستور العمل های نامحدود را از Bon Appétit و Epicurious فقط با 40 دلار 30 دلار در سال دریافت کنید
اشتراک در
در پخت و پز با اسید سیتریک فروخته می شود؟ آن را به جای سرکه در این دستور العمل های خوشه ترش امتحان کنید.

نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
نکات و ترفندهای آشپزی با اسید سیتریک
1/16

ساندویچ مرغ ترد با دوغ و مایو گیاهی
این دستور غذا را دریافت کنید
برچسب ها
هوشمندی آشپزخانه
آب لیمو
مرکبات
سرکه

 

قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو

قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو بر مواد تولیدی با آن تاثیر می گذارد. قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو مناسب حال خریداران است اما با برندهای مختلف قیمت اسید سیتریک یا جوهر لیمو متفاوت می شود.

منبع

https://www.epicurious.com/expert-advice/cooking-with-citric-acid-tips-and-tricks-canning-preserving-seasoning-article

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *