کتابخانه سلامت
ویتامین C (اسید اسکوربیک)
تصویر ویتامین C ویتامین C که اسید اسکوربیک نیز نامیده می شود، یک ویتامین محلول در آب است. ویتامین های محلول در آب به مقدار بسیار محدودی در بدن ذخیره می شوند و از طریق ادرار دفع می شوند. بنابراین، بهتر است آنها را در برنامه غذایی روزانه خود داشته باشید. ویتامین C به نور، گرما و هوا حساس است و میتواند در حین آمادهسازی، پختن یا نگهداری غذا از بین برود.
کارکرد و فروش اسید اسکوربیک
عملکردهای ویتامین C عبارتند از:
به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند
نقش مهمی در کلاژن سازی دارد
کمک به سنتز یک انتقال دهنده عصبی، نوراپی نفرین
کمک به تجزیه کلسترول و سنتز صفرا
ایفای نقش در جذب، متابولیسم و استفاده از سایر مواد مغذی مانند فولات، کلسیم و آهن
ترویج بهبود زخم ها
مصرف توصیه شده:
گروه سنی (بر حسب سال) مقدار مجاز رژیم غذایی توصیه شده (میلی گرم در روز) [میلی گرم در روز]
ماده نر
1-3 15 15
4-8 25 25
9-13 45 45
14-18 65 75
14-18 بارداری 80 نفر
14-18 شیردهی 115 n/a
19-50 75 90
19-50 بارداری 85 نفر
19-50 شیردهی 120 n/a
50+ 75 90
فروش اسید اسکوربیک
فروش اسید اسکوربیک برای خریداران و متقاضیان شکل می گیرد. فروش اسید اسکوربیک را شرکت ما برایتان انجام می دهد. کارشناسان ما فروش اسید اسکوربیک را در اسرع وقت به شما ارائه می دهند. فروش اسید اسکوربیک و خرید آن را با ما تجربه نمایید.
کمبود ویتامین C
مصرف کمتر از 10 میلی گرم در روز ویتامین C می تواند منجر به اسکوربوت شود. علائم کمبود ویتامین C عبارتند از:
خونریزی لثه
کبودی آسان
اختلال در ترمیم زخم و شکستگی
درد و تورم مفاصل
دندان های لق و پوسیده
ریزش مو
خستگی
درد و شکستگی استخوان
سمیت ویتامین C
سطح قابل تحمل بالای دریافت (UL) برای ویتامین C از منابع غذایی و مکمل ها به صورت ترکیبی به شرح زیر است:
سنین 1-3: 400 میلی گرم در روز
سنین 4 تا 8 سال: 650 میلی گرم در روز
سنین 9-13: 1200 میلی گرم در روز
سنین 14 تا 18 سال: 1800 میلی گرم در روز
سنین 19+: 2000 میلی گرم در روز
از آنجا که ویتامین C اضافی از طریق ادرار دفع می شود، مسمومیت نادر است. اگرچه ممکن است با چندین دوز زیاد در طول روز اتفاق بیفتد. علائم مسمومیت با ویتامین C عبارتند از:
حالت تهوع
ادرار زیاد
اسهال
گرفتگی شکم
تشکیل سنگ کلیه در افراد مستعد
منابع اصلی غذایی
توت فرنگی
کلم بروکلی
کیوی
پرتقال ها
فلفل سبز یا قرمز
طالبی
آب گوجه
آواکادو
سیب زمینی پخته شده
نخود سبز
اسفناج
پیامدهای سلامتی
جمعیت در معرض خطر کمبود ویتامین C
جمعیت های زیر ممکن است در معرض خطر کمبود ویتامین C باشند و ممکن است به مکمل نیاز داشته باشند:
افرادی که سیگار می کشند – به دلیل افزایش گردش متابولیک ویتامین C، افراد سیگاری سطوح ویتامین C خون پایین تری دارند. توصیه می شود که افراد سیگاری 35 میلی گرم بیشتر از RDA در روز مصرف کنند.
افرادی که مقادیر بیش از حد الکل می نوشند – این ممکن است تا حدی به دلیل رژیم غذایی ناکافی باشد.
سالمندان-مطالعات نشان داده اند که افراد مسن دارای سطوح پایین تری از ویتامین C سرم هستند. این ممکن است به دلیل رژیم غذایی فاقد مواد مغذی ضروری باشد.
شیرخواران – تغذیه نوزادان با شیر تبخیر شده یا آب پز می تواند باعث کمبود ویتامین C شود. زیرا گرما می تواند ویتامین C موجود در شیر گاو را از بین ببرد.
افراد با تنوع محدود در رژیم غذایی – افرادی که رژیم غذایی آنها تحت تأثیر فقر قرار گرفته است. معتادین مواد غذایی؛ و افراد مبتلا به بیماری روانی ممکن است غذاهای حاوی انواع غذاها را برای دریافت ویتامین C کافی تهیه نکنند.
افراد مبتلا به سوء جذب و برخی بیماریهای مزمن – کسانی که دارای شرایط خاص پزشکی هستند مانند سوء جذب شدید روده، بیماری کلیوی یا سرطان ممکن است نتوانند ویتامین C کافی را جذب کنند.
فروش اسید اسکوربیک
فروش اسید اسکوربیک را با خواست مشتری انجام می دهیم. رعایت نکات ایمنی در فروش اسید اسکوربیک ضروریست.
قابلیت های آنتی اکسیدانی
رادیکال های آزاد محصولات جانبی طبیعی متابولیسم هستند، اما می توانند باعث واکنش های زنجیره ای شوند که منجر به آسیب سلولی می شود. این آسیب سلولی به نوبه خود می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن از جمله انواع خاصی از سرطان و بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد.
آنتی اکسیدان ها توانایی توقف این واکنش زنجیره ای را دارند. ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند. به دلیل این قابلیت آنتی اکسیدانی، ویتامین C برای نقش احتمالی در پیشگیری از برخی شرایط مانند دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن، آب مروارید، سرطان و بیماری های قلبی عروقی مورد مطالعه قرار گرفته است. در حال حاضر شواهد کافی برای توصیه ویتامین C برای هر یک از این شرایط وجود ندارد.
عفونت های تنفسی
بسیاری از مردم بر این باورند که مصرف مگا دوز ویتامین C سرماخوردگی را درمان می کند. هیچ مدرک علمی برای حمایت از این ایده در جمعیت عمومی وجود ندارد. با این حال، ممکن است در افرادی که در معرض استرس فیزیکی شدید، محیط های سرد، یا افرادی که ویتامین C کافی دریافت نمی کنند، فواید پیشگیرانه ای داشته باشد. مطالعات نشان داده اند که مصرف روزانه ویتامین C ممکن است به کاهش علائم و مدت زمان سرماخوردگی کمک کند. اما به نظر نمی رسد مصرف ویتامین C بعد از شروع سرماخوردگی بر روند بیماری تأثیر بگذارد. علاوه بر این، بررسی مطالعات روی ویتامین C نشان داد که ممکن است بتواند از ذات الریه پیشگیری و درمان کند، به ویژه در افرادی که ویتامین C کافی در رژیم غذایی خود دریافت نمی کنند.
نکاتی برای افزایش مصرف ویتامین C:
برای کمک به افزایش مصرف ویتامین C:
تا حد امکان میوه و سبزیجات را به صورت خام سرو کنید.
پوست سیب زمینی و سیب زمینی شیرین را بگذارید.
توت فرنگی، انبه یا کیوی خرد شده را به غلات صبحانه خود اضافه کنید.
از آووکادوی له شده به جای سس مایونز به عنوان ساندویچ استفاده کنید.
نخودهای برفی را در سرخ کردنی خود بریزید.
قهوه صبح خود را با یک لیوان یا جایگزین کنید
آنج یا آب گریپ فروت.
اگر مکمل ویتامین مصرف می کنید، مطمئن شوید که حاوی ویتامین C است.
منابع
بشقاب من را انتخاب کنید – بخش کشاورزی
http://www.choosemyplate.gov
درست بخورید – انجمن رژیم غذایی آمریکا
http://www.eatright.org
منابع کانادایی
بنیاد سلامت گوارشی کانادا
متخصصین تغذیه در کانادا
http://www.dietitians.ca
منبع
https://www.winchesterhospital.org/health-library/article?id=14069